WORKSHOPS 2018

 

- WORKSHOP KERAMIEK

- WORKSHOP SCHILDEREN

- WORKSHOP ETSEN

 

 

 

WORKSHOP KERAMIEK

De workshop “keramiek” is een dagvullend programma. We beginnen met koffie, thee, en wat lekkers, vervolgens maak u een werkstuk van klei. Als het werkstuk een beetje gedroogd heeft wordt het gedecoreerd. Rond het middaguur wordt een heerlijke lunch geserveerd, zodat de workshop voor u een gezellig uitje zal zijn. De werkstukken kunnen twee weken later gebakken worden opgehaald.
 
De workshop “keramiek” kost €105,- p.p inclusief klei, gebruik van materialen, klei, stookkosten, koffie, thee met wat lekkers en een lunch.
 
De datum voor de workshop keramiek is:
Vrijdag 11 november van 10.00 uur tot 16.00 uur
 
 
WORKSHOP MET VRIENDEN OF FAMILIE
Het is ook mogelijk om in overleg met mij een workshop te plannen voor b.v een verjaardag, vrijgezellenfeest, met collega's als teambuilding, met familie of vrienden. De volgende workshops zijn mogelijk.
 
 
WORKSHOP KERAMIEK VAN 3 UUR
3 uur inclusief gebruik van materialen, klei, stoken en koffie thee met iets lekker. De Workshop kan gegeven worden minimaal 3 personen maximaal 15 personen.
 
3 personen; € 50,- p.p.
4 t/m 5 personen; € 45,- p.p.
6 t/m 12 personen; € 40,- p.p.
 
 
WORKSHOP KERAMIEK EEN DAG
De workshop “keramiek” kost €105,- p.p inclusief klei, gebruik van materialen, engobes, pigmenten, stookkosten, koffie, thee met wat lekkers en een lunch.
Minimaal 5 personen maximaal 12 personen.
 
 
WORKSHOP SCHILDEREN
De workshop heeft een dag vullend programma. Na uitleg wordt er geschilderd op doek met acrylverf. Het thema van de workshop kan worden besproken. Rond het middag uur wordt een heerlijke lunch geserveerd, zodat de workshop voor u een gezellig uitje zal zijn.
 
De workshop schilderen kost € 105,- p.p inclusief gebruik van materialen een doek, een lunch, koffie thee met wat lekkers.
 
 
WORKSHOP ETSEN
Bij het etsen wordt een metalen plaat (meestal zink) aan de bovenkant afgedekt met een dunne afdeklaag. Zijkanten en onderzijde worden afgedekt met een goedkopere laag spirituslak (schellak opgelost in spiritus). Met een etsnaald wordt de afbeelding (lijnets) aangebracht. Hierna wordt de plaat geëtst in een zuurbad. De afdrukken van de etsplaat worden in staten gemaakt, d.w.z. er worden steeds tussendrukken gemaakt. Als een plaat klaar is, worden de lijnen met inkt ingewreven.
Alle overige inkt wordt met de hand van de plaat gehaald, alleen de inkt in de geëtste partijen blijft staan. Daarna wordt de plaat onder een etspers afgedrukt. Je leert op deze dag verschillende technieken van het etsen. De workshop is een dagvullend programma incl. materiaal en een heerlijke lunch.
Er wordt gewerkt met kleine groepen (max. 7 per.)
 
De workshop etsen kost € 105,- inclusief gebruik van materialen, een etsplaat, papier, koffie/thee wat lekkers tussendoor en een heerlijke lunch.
 
De workshop etsen is op zaterdag 22 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur.
^ Naar boven